Verzending

Levering

Levering zonder verzendkosten in heel Nederland

Alle producten en bestellingen worden gratis verzonden naar adressen in Nederland. Alle producten uit ons eigen magazijn worden verzonden door DHL. Bij directe leveringen van leveranciers of dealerpartners kunnen ook andere dienstverleners worden ingezet.

Vandaag voor 13.00 uur besteld, in twee dagen geleverd

Voor alle producten die in ons eigen magazijn op voorraad zijn, geldt het volgende als verwachte levertijd: alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 13.00 uur worden ontvangen, worden doorgaans nog dezelfde dag verzonden en komen normaal gesproken binnen twee werkdagen op het afleveradres aan. De beschikbaarheid en de verwachte levertijd kunt u per product in real time zien.

Levering in het buitenland

Galaxus.fr is de Franse site van Digitec Galaxus AG en levert aan Frankrijk.

Galaxus.it is de Italiaanse website van Digitec Galaxus AG en bedient Italië.

Galaxus.at is de Oostenrijkse website van Digitec Galaxus AG en bedient Oostenrijk.

Galaxus.de is de Duitse website van Digitec Galaxus AG en bedient Duitsland.

Via onze online shops digitec.ch of galaxus.ch kunt u bestellingen laten bezorgen op adressen in Zwitserland en Liechtenstein. 

Transportschade

Wij verpakken alle bestellingen zorgvuldig en stellen alles in het werk om foutloze goederen te leveren. Mocht uw product echter tijdens het transport beschadigd zijn geraakt, dan helpen wij u uiteraard.

U kunt ons snel en gemakkelijk bereiken via ons Helpcentrum (zie menu Help en Contact). De volgende gegevens versnellen het proces nog meer:

  • Bestelnummer van uw bestelling
  • Korte beschrijving van de schade
  • Foto's van de schade en de verpakking
  • Adres waar het pakket eventueel afgehaald kan worden
  • Werkdagen waarop het pakket afgehaald kan worden 

Onze contactpersonen vindt u hieronder in de grijze footer (menu onderaan de website). Na ontvangst van uw melding zullen wij samen met de bezorgdienst de zaak controleren en u zo spoedig mogelijk informeren over de vervolgstappen.