Wonen

Bespaar jezelf de stressvolle uren in meubelwinkels en bestel je meubels online vanuit je luie stoel. Over banken gesproken: ook die kun je bij ons kopen, inclusief kussens en dekens. Of je nu een enkele lamp, een tapijt, een tuinsalon of een nieuwe tafel en stoelen nodig hebt: bestel je accessoires en meubels op werkdagen tot 17.00 uur - als ze in ons centrale magazijn beschikbaar zijn, worden ze de volgende dag van je bestelling bij je afgeleverd. Als je hulp nodig hebt bij de montage of installatie, kun je tegen een meerprijs ook gebruikmaken van onze montageservice. Je kunt je bestelling ook gewoon in de winkel of bij een PickMup punt afhalen als de afzonderlijke producten niet meer dan 35 kg wegen.

Met meer dan 265.000 producten biedt ons assortiment voor elke woonstijl en elke portemonnee het juiste: van voordelig servies en krasbestendig bestek tot kwalitatieve wijnglazen, alles is hier verkrijgbaar en kan in hetzelfde winkelmandje.

Woon je Scandinavisch, puristisch, modern of industrieel? Dankzij onze talrijke filterfuncties is het vinden van het juiste accessoire voor je slaapkamer, badkamer, woonkamer, eetkamer of kantoor eenvoudig.
Gebruik de zoekfunctie om direct naar alle producten van je favoriete merken te gaan. Ons ruime assortiment omvat bekende merken als Philips, WMF, Kare Design en Villeroy & Boch. Ook wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten van onze dealers zoals Pfister, Globus, Interio en Micasa.
 

 • Achtergrond

  Maak je eigen vanillesuiker - verleidelijk, goed en goedkoop(er)

  van Martin Jud

 • Producttest

  Philips SmartSleep Wake-up Light: de vijand aan mijn bed

  van Katja Fischer

 • Achter de schermen

  «Nederlands eerlijkste onlineshop» – wat zit er achter onze claim

  van Martin Jungfer

 • Achter de schermen

  Jobs bij Galaxus: Groei bij ons verder dan jezelf

 • Nieuws en trends

  De zenuwen zijn de schuldige: jojo-effect gedecodeerd

  van Anna Sandner

64.092 producten