Hier zijn alle trailers en news van de Ubisoft livestream
Nieuws en trends

Hier zijn alle trailers en news van de Ubisoft livestream

Vertaling: machinaal vertaald

Als onderdeel van het Summer Game Fest gaf Ubisoft gedetailleerde inzichten in "Assassin's Creed Shadows" en "Star Wars Outlaws". Er was verder niet veel nieuws, maar met "Anno 117" was er een kleine verrassing.

Orkestraal in de waarste zin van het woord begon het Ubisoft Forward live-evenement maandagavond. Namelijk met het Hollywood Chamber Orchestra, dat live de soundtrack speelde van het aankomende open-wereld actieavontuur "Star Wars Outlaws".

Hier kun je het hele evenement vinden, inclusief het orkest.

"Star Wars Outlaws" - pew pew in plaats van wusch wusch

Ubisoft toonde een langer spelfragment van het third-person spel inclusief een sluipmissie, die natuurlijk ontaardt in een verhit blastergevecht. Er zijn ook arcade-ruimtegevechten te zien, die net als alle missies invloed hebben op de reputatie van de verschillende facties. Een positief punt dat me opvalt is dat je blijkbaar naadloos op een planeet kunt landen vanuit de ruimte - er zijn geen laadvensters te zien.

Optisch ziet het spel er nog steeds erg slim uit, met gevarieerde werelden die je kunt verkennen in de rol van waaghals Kay en haar buitenaardse huisdier Nix. Die laatste ziet er niet alleen schattig uit, maar leidt ook vijanden af als dat nodig is en helpt je in te breken.

Datum: 30 augustus of tegen meerprijs op 27
Geleverd voor: PC, PS5, Xbox-serie

"Assassin's Creed Shadows" - soms luid, soms stil door Japan

De hoofdattractie naast "Star Wars Outlaws" is het nieuwste deel in de sluipmoordenaarsserie. Zoals fans al jaren willen, speelt het zich eindelijk af in het feodale Japan. De hoofdrollen worden gedeeld door Yasuke en Naoe. De eerste is gemodelleerd naar een historische Afrikaanse legende. Je kunt vrij tussen de twee wisselen. Naoe is een lichtvoetige shinobi die de voorkeur geeft aan hinderlaagaanvallen, zoals je je herinnert uit de eerste delen. De zwaar gepantserde samoerai Yasuke daarentegen geeft er de voorkeur aan om direct op de hoofdpoort in te slaan.

De twee speelstijlen beloven veel afwisseling zonder je te dwingen het spel een tweede keer met het andere personage te spelen. Het gevechtssysteem is gebaseerd op dat van "Valhalla" - met een snufje "Ghost of Tsuhsima" ertussen.

Natuurlijk kun je verdwaalde, pluizige Akita-honden aaien. Collega Domagoj is al druk aan het oefenen op zijn eigen bolletje vacht.

Omdat de oude consolegeneratie voor het eerst buiten beschouwing wordt gelaten, lijkt het spel ook visueel een grote sprong te hebben gemaakt. Vooral de wisseling van seizoenen ziet er mooi uit.

Datum: 15 november of, tegen meerprijs, op de 12e
Geleverd voor: PC, PS5, Xbox-serie

"Anno 117 Pax Romania" - beheer je zaken als een Romeinse keizer

De verrassing van het evenement was de aankondiging van een nieuw "Anno"-spel. Het populaire economische simulatiespel draait de klok verder terug dan ooit tevoren. In overeenstemming met de traditie dat de som van de jaren gelijk moet zijn aan "9", zal het volgende deel zich afspelen in het jaar 117. Helaas was er geen gameplay uit het Romeinse Rijk te zien.

Datum: 2025
Uitgebracht voor: PC en consoles

"Prince of Persia The Sands of Time" - begint de tijd te dringen?

Nee, de remake van de eerste goede 3D "Prince of Persia" heeft geen echte trailer gekregen en zal ook niet snel uitkomen. Er is alleen een vage aankondiging dat het ergens in 2026 uitkomt. Het spel is al zo'n zeven jaar in ontwikkeling zonder iets te laten zien. Een aanklacht voor Ubisoft.

Datum: 2026
Geleverd voor: PC en consoles

"BattleCore Arena" - gratis te spelen bullet-hell shooter

De multiplayer shooter is nu beschikbaar in Early Access. In plaats van soldaten of superhelden bestuur je schietende gevechtsbollen. Je gebruikt ze om over het slagveld te rollen en te vliegen

Datum: nu in Early Access
Geleverd voor: PC

Updates voor bestaande Ubisoft-titels

Naast gameplay voor aankomende games heeft Ubisoft ook nieuwe content voor bestaande games gepresenteerd

"Skull and Bones" - Seizoen 2

Na een matige respons, zowel kritisch als commercieel, heeft Ubisoft het tweede seizoen onthuld. Het bevat een nieuwe factie, nieuwe buit, een nieuw oorlogsschip, een nieuw zeemonster in de vorm van de Megalodon en een nieuwe PvP-modus.

"Prince of Persia The Lost Crown" - nieuwe content en DLC

Nieuwe content en verhaal-DLC komen naar de veelgeprezen platformer.

"Avatar Frontier of Pandorra" - het verhaal gaat verder

Een verhaalupdate voor de blauwe mannen. Nee, niet de Smurfen, maar het boomknuffelende fantasiefolk van James Cameron. "The Sky Breaker" levert nieuwe wapens, quests en bedreigingen op.

"The Crew Motorfest" - nieuw eiland

Seizoen 5 brengt Maui, een nieuw eiland waar je rond kunt zoeven. Volgens collega Domagoj Belancic is het spel inderdaad best leuk.

Ubisoft Vooruit 2024

Naar welke spellen kijk je het meest uit?

24 mensen vinden dit artikel leuk


User Avatar
User Avatar

Ik ben gek op gamen en diverse gadgets, dus bij digitec en Galaxus waan ik me in het land van overvloed - alleen krijg ik helaas niets gratis. En als ik niet bezig ben met het los- en weer vastschroeven van mijn PC à la Tim Taylor, om hem een beetje te stimuleren en zijn klauwen uit te slaan, dan vind je me op mijn supercharged velocipede op zoek naar trails en pure adrenaline. Ik les mijn culturele dorst met verse cervogia en de diepe gesprekken die ontstaan tijdens de meest frustrerende wedstrijden van FC Winterthur. 


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

Opmerkingen

Avatar