"Mortal Kombat 1: Kunnen we de moordenaars raden aan de hand van fataliteiten?
Nieuws en trends

"Mortal Kombat 1: Kunnen we de moordenaars raden aan de hand van fataliteiten?

Philipp Rüegg
19.09.2023
Vertaling: machinaal vertaald

We kijken naar vijf Mortal Kombat 1 dodelijke slachtoffers en proberen erachter te komen wie de dader was. Ze zijn op brute wijze uitgesneden.

"Mortal Kombat" staat bekend om zijn ultrabloedige fatalities. De iconische finishing moves genieten al sinds het eerste deel in 1992 een cultstatus. Destijds leidde de expliciete weergave van geweld bijna tot een algemeen verbod hierop. In plaats daarvan zijn hier leeftijdsclassificatiesystemen als ESRB, PEGI en USK uit voortgekomen. Als je het eerste deel met het nieuwste vergelijkt, kun je alleen maar lachen om de relatief onschuldige scènes van toen.

Das allererste «Mortal Kombat» wirkt harmlos im Vergleich zu den jüngsten Ablegern.
Das allererste «Mortal Kombat» wirkt harmlos im Vergleich zu den jüngsten Ablegern.
Screenshot: NetherRealm

Welke Fatality hoort bij welk "Mortal Kombat 1"-personage?

26 spin-offs later maakt de serie een reboot met "Mortal Kombat 1". De over-the-top bloederige gevechten en vooral de Fatalities bereiken nieuwe hoogten. De röntgenbewegingen kunnen dienen als lesmateriaal voor medische professionals. Domagoj en ik proberen daarentegen een moord te onderzoeken. We bekijken vijf Fatalities die ons social media team zo heeft aangepast dat we de moordenaar niet zien. We zien alleen de laatste scène van de daad. Zullen we er nog achter komen wie het gedaan heeft?

"Mortal Kombat 1" is vandaag verkrijgbaar voor PC, PS5, Xbox Series en Switch.

WB Mortal Kombat 1 Premium Edition (PS5, NL)
Game

WB Mortal Kombat 1 Premium Edition

PS5, NL

1
WB Mortal Kombat 1 Premium Edition (Xbox serie X, NL)
Game
nieuw
110,44

WB Mortal Kombat 1 Premium Edition

Xbox serie X, NL

WB Mortal Kombat 1 (Switch, NL)
Game
nieuw
79,79

WB Mortal Kombat 1

Switch, NL

9 mensen vinden dit artikel leuk


User Avatar
User Avatar

Ik ben gek op gamen en diverse gadgets, dus bij digitec en Galaxus waan ik me in het land van overvloed - alleen krijg ik helaas niets gratis. En als ik niet bezig ben met het los- en weer vastschroeven van mijn PC à la Tim Taylor, om hem een beetje te stimuleren en zijn klauwen uit te slaan, dan vind je me op mijn supercharged velocipede op zoek naar trails en pure adrenaline. Ik les mijn culturele dorst met verse cervogia en de diepe gesprekken die ontstaan tijdens de meest frustrerende wedstrijden van FC Winterthur. 


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

  • Skeleton Loader

  • Skeleton Loader

  • Skeleton Loader

Opmerkingen

Avatar