Nieuws en trends

Nothing Phone (2) komt in juli uit en meer details

Jan Johannsen
26.05.2023
Vertaling: machinaal vertaald

Niets heeft de lanceerdatum voor de Phone (2) verder versmald, de eerste details over de functies gegeven en een eerste teaserafbeelding gepubliceerd.

Niemand gebruikt een salamitactiek voor de presentatie van zijn tweede smartphone. Met tussenpozen van enkele weken maakt de fabrikant geleidelijk details bekend over de Phone (2). Nu zijn de geschatte lanceerdatum, de capaciteit van de batterij en de ingebouwde processor onthuld.

Snapdragon 8+ Gen 1, juli en 4700 mAh

Tijdens het Mobile World Congress eind februari kondigde Nothing aan dat het een Snapdragon uit de 8-serie zou inbouwen in de Phone (2). Op 18 mei gaf bedrijfsbaas Carl Pei aan dat het om de Snapdragon 8+ Gen 1 zou gaan. Daarmee haalt de nieuwe smartphone de huidige topmodellen niet in, maar maakt hij een inhaalslag op de Phone (1) im Test: De vuurvlieg onder de smartphones") maar neemt duidelijk toe, omdat Pei uitlegt op Twitter.

Het tijdschema voor de onthulling, of verkoopstart, van de Phone (2) was begin mei vaag als zomer 2023. In een interview met Forbes: Carl Pei Talks Exclusively About The iPhone Challenger") heeft Carl Pei dit nu versmald tot juli. De exacte datum reserveert hij echter als een ander stukje salami voor later.

In het interview onthulde Pei ook dat de batterij van de Phone (2) een capaciteit zal hebben van 4700 mAh. Dat zou een kleine toename zijn ten opzichte van de 4500 mAh batterij van de Phone (1).

Das erste offizielle Bild vom Nothing Phone (2) zeigt nur Details aus der Nähe.
Das erste offizielle Bild vom Nothing Phone (2) zeigt nur Details aus der Nähe.
Bild: Nothing

Niets heeft ook al een eerste teaserafbeelding van de Phone (2) gepubliceerd. De detailfoto nodigt echter vooral uit tot speculatie. Wit lijkt de dominante kleur te blijven. Een LED-lampje zou ook zichtbaar kunnen zijn en er lijkt ook een schakelaar op de achterkant te zitten. Titelfoto: Jan Johannsen

25 mensen vinden dit artikel leuk


User Avatar
User Avatar
Jan Johannsen
Content Development Editor
jan.johannsen@galaxus.de

Toen ik nog een jonge student was, zat ik met al mijn klasgenoten in de woonkamer van mijn vriend en speelde op zijn SuperNES. Sindsdien heb ik de gelegenheid gehad om alle nieuwste technologie voor jullie uit te testen. Ik heb reviews gedaan bij Curved, Computer Bild en Netzwelt, en ben nu aangekomen bij Galaxus.de. 


Opmerkingen

Avatar