Nothing Phone (2) verschijnt in juli en meer details
Nieuws en trends

Nothing Phone (2) verschijnt in juli en meer details

Jan Johannsen
26-5-2023
Vertaling: machinaal vertaald

Nothing heeft de lanceerdatum voor de Phone (2) verder versmald, de eerste details over de functies gegeven en een eerste teaserafbeelding gepubliceerd.

Nothing gebruikt een salamitactiek voor de lancering van zijn tweede smartphone. De fabrikant onthult geleidelijk details over de Phone (2) met tussenpozen van enkele weken. Nu zijn de startdatum, de batterijcapaciteit en de ingebouwde processor bij benadering bekend.

Snapdragon 8+ Gen 1, juli en 4700 mAh

Tijdens het Mobile World Congress eind februari kondigde Nothing aan dat er een Snapdragon 8-serie processor in de Phone (2) zou worden ingebouwd. Op 18 mei bevestigde bedrijfsbaas Carl Pei dat het om de Snapdragon 8+ Gen 1 zou gaan. Hoewel dit betekent dat de nieuwe smartphone de huidige topmodellen niet zal inhalen, zal hij wel terrein winnen op de Phone (1) maar duidelijk ook, want Pei uitgelegd in detail op Twitter.

Het tijdschema voor de lancering van de Phone (2) werd begin mei vaag gehouden met zomer 2023. In een interview met Forbes heeft Carl Pei dit nu teruggebracht tot juli. De exacte datum bewaart hij echter als een salamisnede voor later.

In het interview onthulde Pei ook dat de batterij van de Phone (2) een capaciteit van 4700 mAh zal hebben. Dit zou een kleine toename zijn ten opzichte van de 4500 mAh batterij van de Phone (1).

De eerste officiële afbeelding van de Nothing Phone (2) laat alleen details van dichtbij zien.
De eerste officiële afbeelding van de Nothing Phone (2) laat alleen details van dichtbij zien.
Bron: Nothing

Nothing heeft ook al een eerste teaserafbeelding van de Phone (2) gepubliceerd. De gedetailleerde afbeelding nodigt echter uit tot speculatie. Wit lijkt de overheersende kleur te blijven. Er zou ook een LED-lampje te herkennen zijn en er lijkt ook een schakelaar op de achterkant te zitten.

Coverfoto: Jan Johannsen

28 mensen vinden dit artikel leuk


User Avatar
User Avatar
Jan Johannsen
Content Development Editor
jan.johannsen@galaxus.de

Toen ik nog een jonge student was, zat ik met al mijn klasgenoten in de woonkamer van mijn vriend en speelde op zijn SuperNES. Sindsdien heb ik de gelegenheid gehad om alle nieuwste technologie voor jullie uit te testen. Ik heb reviews gedaan bij Curved, Computer Bild en Netzwelt, en ben nu aangekomen bij Galaxus.de. 


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

Opmerkingen

Avatar