Wat maakt Galaxus speciaal?
Bedrijfsnieuws

Wat maakt Galaxus speciaal?

gemaakt op 23-5-2023

Galaxus is niet alleen een online winkel, maar ook een magazine met een levendige community met kennis van zaken. De interne redactie werkt volledig onafhankelijk. Ze test kritisch en communiceert eerlijk, zelfs als een product niet overtuigt. En dat doet ze zonder rekening te houden met omzetverlies. Als een vraag onbeantwoord blijft, helpt de community je en geeft binnen een paar uur antwoord in de chat.

Digitec Galaxus AG is in mei 2023 live gegaan met het domein galaxus.nl. Galaxus.nl is de Nederlandse winkel van de Zwitserse e-commerce marktleider Digitec Galaxus AG, dat gevestigd is in Zürich en andere vestigingen heeft in Zwitserland en de EU. Via de online winkel vinden klanten kwaliteitsproducten van merken tegen constant lage prijzen. Het assortiment omvat momenteel IT + multimedia, kantoor + kantoorbenodigdheden, huishoudelijke producten, sport, speelgoed, doe het zelf + tuin, schoonheid + gezondheid en erotische producten.

Missie

Wij bieden het meest informatieve en menselijke platform voor iedereen die handig en bewust wil winkelen uit een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit.

Onlineshop

Online shoppers vinden bij Galaxus kwaliteitsproducten van merken tegen constant lage prijzen. Intelligente filteropties en volledige productinformatie helpen klanten om precies die producten te vinden die bij hen passen.

Community

Gebruikers hebben inspraak in de community: hier kunnen ze producten beoordelen of direct vragen stellen. De community helpt dan binnen een paar uur. De artikelen in het magazine kunnen ook becommentarieerd en bediscussieerd worden - zo ontstaat een boeiende dialoog.

Magazine

Galaxus heeft het niet zo op marketingprietpraat: de eigen redactie is onafhankelijk, test producten kritisch en schrijft ook over welke producten de toets der kritiek niet doorstaan.

Galaxus en de schildpad

De naam Galaxus staat voor het hele assortiment en de nieuwe winkelervaring. Voor het hele "warenhuisgalaxy", dat slechts één muisklik verwijderd is. Het schildpadlogo is ook geen toeval. Volgens de mythologieën van veel oude volkeren vertegenwoordigt hij de hele wereld - zelfs het universum - en is hij altijd bij hen. Hij is ook robuust, betrouwbaar en slim. Dit zijn precies de kwaliteiten die Galaxus tot doel heeft gemaakt: We willen een universum aan producten compact en vakkundig samenbrengen op één plek en onze klanten een op maat gemaakte en efficiënte winkelervaring bieden.

Waarden en geschiedenis

Stijve hiërarchieën, starre afdelingsgrenzen en verlammende bureaucratie - dat is precies wat je hier niet zult vinden. Wij geloven in teamwerk, werken altijd op gelijke voet en zijn geobsedeerd door het efficiënt en effectief aangaan van uitdagingen. Je kunt meer lezen over onze waarden hier. Je kunt onze boeiende bedrijfsgeschiedenis, die begon met drie vrienden en hun spelcomputers in 2000, hier.

2 mensen vinden dit artikel leuk


Deze artikelen kunnen je ook interesseren

Opmerkingen

Avatar